Komplettering och renovering gravsten

Eftersom alla gravstenar påverkas av både väder och vind finns behov av att renovera eller rengöra dem. Ibland utförs detta i samband med textkompletteringar (t.ex. att ett namn ska läggas till på gravstenen). Oavsett vad du behöver hjälp med kan vi bistå med alla delar i processen.

Kontakta någon av våra rådgivare så får du vägledning om hur du ska gå till väga. Eller läs mer om våra olika tjänster nedan.


Textkomplettering

Vi på Edurus har lång erfarenhet av textkompletteringar på gravstenar. Vi ser alltid till att den nya texten passar med den som är på befintlig gravsten. Vi skickar alltid en ritning och offert innan vi påbörjar arbetet.

Pris: Från 7800 kr

Renovera gravsten

Vid renovering av din gravsten arbetar vi med att återskapa ett likvärdigt utseende som vid nytillverkningen. Det kan exempelvis röra sig om omslipning av gravstenen eller att fylla i färg eller guld i text och dekor.

Pris: Från 4800 kr

Rengöring

En gravsten står utsatt för väder, vind och arbeten på kyrkogården som exempelvis gräsklippning, och det är därför viktigt med regelbunden rengöring för att den ska hålla sig fin under lång tid. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Pris: Från 2600 kr

Rådgivning, befintlig gravsten

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Svar önskas via*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.