Gravsten hjärta och ängel

Våra duktiga stenkonstnärer bemästrar ett hantverk i världsklass, deras förmåga att skapa tredimensionella skulpturer korrekt och i rätt proportioner genom att titta på ett fotografi är exceptionellt. Gravstenar med skulpterade änglar har därmed kommit att bli något av vår expertis

I Edurus sortiment finner du ett rikt symbolutbud bland gravstensmodellerna. Hjärtat är troligtvis vår tids mest allmänt erkända och igenkända symbol för kärlek och omtanke. En gravsten i form av ett hjärta kan vara mjukt slipad eller mindre bearbetad för ett mer rustikt intryck. Vår populära stående gravsten hjärta som omslutes av två skulpterade händer, finns att tillgå i två olika storlekar, i valfri granitsort från vårt utbud.

Ängeln som beskyddare, vägledare och budbärare skänker tröst och är en kär favorit bland våra gravstenar. Bland Edurus modeller finner du en stående gravsten ängel och en sittande ängel som håller om en hjärtformad gravsten. Kanske har du en egen idé på hur gravstenen ska se ut eller möjligtvis en egen natursten som du önskar gravera text på? Kontakta oss för rådgivning så hjälper vi dig.