Om Edurus

En resa till Kina för drygt 20 år sedan blev starten på det som idag är Edurus. Jag fick upp ögonen för sten som skapande material och imponerades av den yrkesskicklighet jag mötte. Resan blev början på en lång relation som har utvecklat både mig och Edurus. 

Vi köper råmaterialet på de internationella stenmarknaderna och väljer noggrant ut det material som är bäst lämpat för det svenska klimatet. I vår fabrik i Xiamen i Kina, där det finns en 700-årig tradition av att skapa vackra hantverk i sten, arbetar våra tolv stenhuggare och konstnärer med att skapa unika gravstenar till Edurus kunder. I vårt familjeföretag arbetar även 11 personer på våra kontor i Stockholm och Malung med att hjälpa våra kunder från första samtalet till dess att stenen är monterad. 

För oss är varje gravsten ett unikt hantverk med en egen berättelse. Totalt har vi levererat över 36.000 gravstenar till kunder i hela Sverige och mött många människor i sorg. Vi vet hur viktigt det är att allt blir rätt och gör alltid vårt yttersta för dig som kund. Förutom att tillhandahålla vackra och prisvänliga gravstenar av bästa kvalitet ger vi dig också ett varmt, ärligt och kunnigt bemötande. 

Du är alltid välkommen att kontakta oss och du når oss på såväl telefon som e-post.

Marcus Skinnar, CEO Edurus AB